Repsam

lördag 4 oktober 2008

Har någon missat att jag är en nörd?

Man kan egentligen undra vad en nörd är. Länge har jag tänk det som en smal finnig kille som är tämligen osocial och starkt föraktat ordet. Idag har det en helt annan betydelse för mig och jag tycker innebörden har mjuknat upp lite. Dessutom tycker jag själv att jag är en nörd. Jag är en nörd på personlig utveckling. Jag är en nörd på att arbeta och jag är en nörd på att utmana nya saker. Men jag betraktar mig själv snarare som snygg än finnig. Jag betraktar mig som stark snarare än klen och jag betraktat mina mina sociala förmåger långt över snittet snarare än dålig!

04/10 - Missar senaste dagarna!

Det är egentligen inte så svårt att notera när jag missar. Eftersom jag skriver dagboken om natten och på min extratid så vet ni när jag missar: När jag inte skriver dagbok! Den 2dre klarade jag som sagt natten. Men sen lyckades jag helt intet ont ananade försova mig den första gången någonsin(?) på dagen. Det blev 3.5h mellan 10:30 och 14:00. Den 3dje klarade jag bra men den 4de försov jag mig med hela 6 timmar.
Problemet är den att jag tappar diciplin och motivation. Min rutin på att gå bort till köket och fylla ett glas med vatten sitter inte riktigt och därför valde jag en av nätterna att bara gå och "vila" mig en stund... Sen vaknade jag alltså 6 timmar senare.
Men jag fortsätter, för nu känns det nära, riktigt nära!

fredag 3 oktober 2008

02/10 - 3 nätter fixade!

Idag är tredje dagen som jag har klarat i sträck. Riktigt härligt. Tyvärr så var den nappen 07:00 ingen höjdare och därför passade jag på att spontant ta fram kameran och filma hur jag fungerade precis efter det. Alltså efter att under 3 nätter, d.v.s. 4 dagar och totalt 96h, sovit endast ca 9h eller om man så vill 2.25h/dag. Kom också ihåg att det är så här jag fungerar efter en dålig nap, så sämre än så här blir det inte!

onsdag 1 oktober 2008

01/10. Så här går det.

Det har varit några intensiva dagar med en kurs som går mot sitt slut, en rumskamrat som flyttat ut och en ny som flyttat in, ett hyreskontrakt som skrivits med ny lokal för Repsam på 252+17kvm och förhandlingar med en drös olika bolag, främst kring försäkring, larm och skalskydd. Jag har så klart fortsatt sova 2.5h/dygn och har klarat de senaste två dagarna som jag ska och har nyligen stigit upp från den nap som ska hålla mig vaken till ca 03:00. Min nya rumskamrat, Ludwig Magnusson, intresserar sig också han mycket för personlig utveckling och kommer så småningom också att testa på Polyphasic sleep. Fram till dess hjälper han mig med nappen jag tar 23-01:00 så nu är det ”säkert” att jag klarar den. Dessutom presterar jag alltid 30% bättre med vänner runt omkring mig och ännu bättre när jag vet att, som i detta fallet, de rapporterar vidare till ännu fler vänner. Därför ska det bli riktigt intressant att se hur den här veckan ska bli. Under dagen har jag känt mig något tröttare än normalt och därför tog jag en extra nap mitt på dagen.

Här kan ni klicka för att se hur jag har sovit sedan metoden började. Som ni ser har det varit föga imponerande senaste dagarna med ett snitt på 4.7 timmar sen den 20de september. Om man bortser från veckorna jag var förkyld har jag snittat 4.5h sedan 10de juli. Inte heller det är jätteimponerande. Men då vill jag påpeka att de flesta 23 åringarna sover mycket mer än genomsnittspersonen, i många fall både 9 och 10 timmar på både lördagen och söndagen så min sovtid är fortfarande signifikant mycket lägre än snittet för min ålder.