Repsam

lördag 26 juli 2008

Bevakning från Media

Här är en del av de medier som har publicerat:
*HD
*Skånskan
*DagensPs
*Kvällsposten
*VG.no
*Aftonbladet
*Nyhetskanalen
*TV4 nyhetsmorgon
*Aftonbladet hälsa
*Webbmasternetwork
*Geiser
*DI Artikel fredagen den 25 juli 2008. Liten bild på förstasidan + nästan helsida(s12)
*Sydsvenskan artikel i tidningen
*Hd artikel i tidningen
*Radio stockholm
*Mix megapol
*P3
*Tv4a morgonsoffan
*Radio malmöhus
*Radio stockholm
*Vg.no
*Vg.no hälsa


Medier som antagligen kommer att publicera

*SVT hälsa

2 veckors rapport – så här går det!

Nu har det gått drygt 2 veckor (ink förra förra försöket, se repsam.blogspot.com) och här kommer så en lite slags sammanfattande beskrivning av vad jag tänker och tycker om experimentet än så länge.

Har du passerat adaptionsfasen?
Jag tror inte att jag har passerat den helt, men tror att jag är väldigt nära. För varje dag som går har jag upplevt förbättringar och för-förra dagen fungerade skitbra. Förra natten vaknade jag också bra första gången mitt i natten. Resten av vaknandet är irrelevanta då jag översov. Denna natten vaknade jag också super och fungerar suveränt nu även om klockan passerat 03:00.

Rekommenderar du sömnlöshet?
Än så länge kan jag inte ge ett definitivt svar då jag inte tycker att jag har lyckats tillräckligt bra med adoptionsfasen och fortfarande översover då och då. Däremot så tror jag att det för min del skulle fungera super med 5 powernaps om dagen och ett tillfälle då man sover 2 timmar i sträck. Det skulle jag våga rekommendera alla att försöka sig på.

Hur jobbigt var den tuffa tidiga övergången?

Den var fruktansvärt jobbig och krävde en enorm motivation och en inställning som knappt är av denna värld. Lyckligtvis så är jag en envis jävel och blev förbannad på att jag tidigare misslyckats och då jag vägrar förlora så fick jag en enorm kraft samtidigt som jag i början motiverade mig extremt mycket. Jag har numera inte en chans att ligga på samma motivationsnivå som i början av experimentet och ligger en bra dag på kanske 1/3 av vad jag låg på då – men det verkar (nästan) räcka.

Vad har försöket gett dig än så länge?
Detta försöker har gett mig en enorm utveckling i min personlighet. Samtidigt har det gett mig medial uppvakning och jag har fått uppleva diverse härliga klimax och energikickar!

Vad har de sämre delarna med experimentet varit?
Det har definitivt varit de riktigt tuffa kvällarna när man har fungerat som en zombie. Det har varit lite illavarslande att jag de första 3-4 dagarna hade lite ont i magen om nätterna och en hel del nätter har jag haft lite huvudverk. Det har aldrig varit till den grad att det har stört mig särskilt mycket rent smärtmässigt. Men eftersom jag är mån om min kropp och vill verkligen anpassa mig till dess signaler har det tagit emot att gå tvärt emot dessa. Dessutom har man fått sova under diverse fester och vissa saker och ting har fått senareläggas då jag först behövt sova.


Har du några råd på de som vill försöka själva? (OBS! på egen risk!)
Ska du lyckas måste du ha bra kontroll över dig själv och veta hur du fungerar. Du måste ha ett enormt driv för att vilja ta dig igenom detta och du måste ha en förmåga att kunna motivera dig själv samt förmå dig till att hålla en väldigt hög disciplin. Dessutom så bör du inte ha ett vanligt jobb under den period du anpassar dig. Men för mig jag har nästan genomgående mått bra mellan 10:00-00:00 så det skulle kunna gå med ett jobb också. Dessutom bör du skaffa en bra digital timer och en 230V timer som du kopplar till en kraftig lampa i rummet så att den kan gå igång några minuter innan larmet väcker dig.

Kommer du att fortsätta?
För varje dag som går känner jag att jag närmar mitt mål så självklart tänker jag fortsätta! Jag vill verkligen få åtnjuta fördelarna! (mer tid, högre prestationsförmåga och bättre koncentrationsförmåga)

Saknar du inte den vanliga sömnen ibland?

Jo det gör jag och ibland känner man att det hade varit himla härligt att bara släppa allting och sova tills att kroppen själv känner för att vakna. Men jag tror verkligen på fördelarna med sömnlösheten så det är överordnat lite klena intressen på att känna på hur det är att sova länge igen…

Klicka här för statistik över mitt sovande

26/07 – hjälp mig att tänka rätt!

Nap 01:30
Börjar känna att det finns enormt mycket psykologi bakom det här och att jag måste jobba ännu mer med mig själv för att få detta att fungera helt 100%.
Vaknade upp och kände mig tämligen bra för att vara natt, kanske 7/10 och tvingade mig själv till att göra något produktivt. Nu har det gått snart 2 timmar sedan jag vaknade och nu känns det som om jag ligger på 10/10. Så det är bara att inse att jag för tillfället har en inställning som säger att natten ska vara tuff som jag måste jobba bort. Det verkar som att det lättaste sättet är att helt enkelt tvinga sig själv till att göra något vettigt och känna efter hur det faktiskt är en timme eller 2 senare!

25/07 – Dubbelt misslyckande

Nap 1: 00:00.
Denna gick utmärkt.
Nap 2: 03:00 – 2.5h misslyckande
Sedan förra napen har jag fått gjort mycket och allting har fungerat bra. Jag var jäkligt nöjd med förra natten och kände att nu har jag lyckats, nu har jag gått förbi adoptionsfasen och allting kommer bara fungera helt super. Således har jag slutat att lägga tid på att motivera mig.
När jag vaknade ca 03:30 var jag inte speciellt trött och fungerade som jag hade gjort en vanlig morgon efter att sovit 8 timmar. Precis på samma sätt som då vred jag lite på mig i sängen och kände hur himla bekväm och skön den var, jag bestämde mig för att få lov att njuta lite till av denna sköna säng, av värmen under täcket och mjukheten av kudden. 05:00 vaknade jag igen…

Nap 3: 06:30

Jag gjorde inte mycket vettigt sen förra nappen utan fördrev mest tiden i ett självmant skönt halvsovande. Jag fungerade egentligen tämligen bra, men har ju saknat det där sköna halvsovande tillståndet. På samma sätt som sist låg jag kvar när väl larmet hade ringt och fortsatte njut av den härliga sängen. Återigen resulterade det i översömn och jag gick inte upp förrän ca 08:00 igen.
När jag väl vaknade kände jag mig helt övertrött. (=sovit för länge) och hjärnan var lite seg. Jag presterade kanske på 8/10.

Nap 4: 15:40
Jag pressade mig till att vara vaken lite längre än vad som var önskvärt då en fotograf behövde fotografera mig inför en artikel. Men sen blev det en skön sömn och uppvaknandet var super.

Nap 5: 18:45

Återigen en bra nap med ett bra uppvaknande.

24/07: Händelselös dag

Resten av dagen fungerade hur bra som helst. Jag var pigg när jag var vaken och njut av allt som hände!

torsdag 24 juli 2008

24/07 nap 2 07:00 – Har jag lyckats lura hjärnan?

Under förra cykeln (03:25-07:00) låg jag på en prestationsnivå av 7/10 och slutade på 9/10. Det fungerade riktigt bra med att låta lampan sätta igång några minuter innan jag skulle vakna även denna gång. Det var inga svårigheter alls att göra saker. Skulle nog vilja säga att tiden var bättre än vad jag normalt presterar på morgonen. (Var ingen morgonmänniska.) Så det är precis så här jag vill att det ska fortsätta vara! Nu är klockan 08:35 och jag känner hur hjärnan trivs och skickar signaler om att den vill ha någonting att bita i. Nu känner jag att jag presterar på 11/10 och jag är bara hungrig efter att få gjort saker!

24/07 – Nya verktyg som funkar suveränt!

Nap 1: 03:00
Nästa nap blev 03:00 och det var tämligen sent. Förra tog jag 21:15 så nu var det alltså 5:45h efteråt. Dessutom var det över 12(!) timmar sen jag verkligen tog en bra nap. Under dagen hade jag fått lite fina gadgets från Claes Ohlsson som jag nu kunde använda. En stycken 230V timer. Den kopplade jag till min 30W lågenergilampa (lågenergilampor drar mindre ström och når full ljusstyrka först efter en stund). Satte lampan bredvid sängen och satte timern på 20 minuter så att den därefter tändes. (Jag har vid min vanliga sömn noterat att jag känner mig piggare på morgonen om jag låter en lampa tändas strax innan jag vaknar.)
Den andra prylen var en efterlängtad digital timer (kökstimer) som jag satte på 25 minuter. (istället för att sätta en exakt tid på mobilen som jag alltså ofta har misslyckats med…)
Lampan verkade ha sin effekt då jag kände mig mycket fräschare när jag väl vaknade. Därefter hade jag inga större problem med att skriva ihop förra dagens och denna dagens blogg, samt fixa lite med projektet där jag ska hjälpa till att plantera totalt 5 miljarder träd till år 2026! (se www.investeragront.nu).

23/07. Misslyckades 2 gånger på natten!

Nap 1: 00:00. - Veritabelt helvete!
Perioden efter vaknandet var ett veritabelt helvete! Kämpade med boken men gick sådär. Klarade inte av att använda båda ögonen när jag skrev på datorn för då korsades bara blicken och allt blev blurrigt så jag försökte köra på med ett öga. Blev uppenbart inte mycket gjort och jag hade en prestationsförmåga på 3/10.

Nap 2 00.55
Gick och la mig ganska snart efter förra napen eftersom jag fungerade sämre än en Zombie.
Efter uppvaknandet var jag lite bättre, men gav upp boken och försökte bara hålla mig vaken istället.

Nap 3 03.00 – misslyckande. (sov 1.5h)
Jag vaknade hyffsat okej, men sviterna på de andra naparna hade satt sina spår. Oförmågen att ha rätt mindset innan jag gick och la mig stannade jag i sängen och sov till 04:30!

Nap 4 06:30 – misslyckande (sov 2.5h)

Fick inte gjort något vettigt senaste perioden. Blev snart en ny tupplur och nu misslyckades jag med väckningen och vaknade inte förrän 09.00 igen. Men när jag väl vaknade så fungerade jag suveränt bra, var pigg och glad och presterade på 11/10.

Nap 5: 14:30.
Hade presterat bra hela förmiddagen. Efter vaknandet fungerade jag också utmärkt och lyckades få gjort en hel del saker.

Nap 6: 19.00 – ingen sömn
Jag sov i mina föräldrars säng i Helsingborg, men stördes av grannens prat och väcktes när ungen utanför mitt i min sömn började gapskrika. Sen somnade jag nästan och därefter började ungen storböla… Det kändes att nap försöket inte hade gett mycket och jag presterade kanske 8/10 efter den.

Nap 7: 21:15.

I ett försök att ta igen från förra napen gick jag och la mig ganska tidigt igen. Det var en god tanke men gav inget för jag lyckades inte somna denna gång heller.

Reflektioner – humöret
23:40 var jag på väg på cykel till bror mig. Jag passade då på att motivera mig inför hela projektet igen och ställa mig en massa bra frågor och framförallt ta fram bra svar. T.ex. frågade jag mig. ”Hur känns det att vara sömnlös”. ”Hur fungerar du nu när du är sömnlös”. Svaren var av typen. ”Jag presterar bättre”, ”Jag mår bättre”, ”Jag har lättare att nå alla mina mål”. 23:45 ringde en god vän till mig och vi började prata om både det ena och andra. Personen på andra sidan luren får mig alltid att må riktigt bra och under vårt samtal hade jag ett fint klimax och mådde super och personen i andra sidan luren sa att denne kände också kände mina vibbar. Jag hade ett humör av extrem positivism till allt och alla i ett form av klimax– det är vad jag kallar livsglädje!

tisdag 22 juli 2008

Eftermiddagen och kvällen – ett klimax uppnått!

Eftermiddagen och kvällen fungerade bra och jag låg mestadels på en prestationsnivå av 11/10.
16:15 spelade jag badminton mot min bror. Första matchen spelade vi med de nya reglerna som innebär poäng på varje boll, först till 21. (till skillnad mot de gamla som säger poäng endast vid serv, först till 15).
Vad jag tror är för första gången någonsin lyckades jag vinna ett set mot honom. Jag vann även det andra setet och då vet jag att jag för första gången någonsin vann en hel match mot min bror!
Jag vann dessutom med marginal. Tror det var någonting likt 21/8 samt 21/14. Sen fortsatte vi att spela med vanliga reglerna och då fick jag dock spö som vanligt. Men kanske, kanske kan det vara polyphasic sleep som hjälpte mig att prestera på nya oanade nivåer! (Precis som med ett tidigare styrkepass där jag satte nytt rekord.)

Nap 6 19:14.
Jag hade satt larmet till 19:39, men vaknade redan efter 19 minuter och valde att gå upp då. När jag vaknade hade jag en prestationsförmåga av 12/10. Jag kände ett lugn i kroppen och en klarhet i hjärnan(och lite träningsverk i benen) samtidigt fanns där något litet stickande bak i huvudet som påminde om huvudverk. Det störde mig inte alls, men jag kunde notera det. Det kändes riktigt lockande att få göra saker och jag kände att jag var i något slags klimax. Det kommande plugget fungerade också riktigt, riktigt bra! Samtidigt kände jag att skulle jag gå upp en nivå till skulle jag bli för ”speedad” och skulle ha svårt att faktiskt sätta mig ner och göra saker.

Härlig natt! Dock misslyckande på morgonen.

Natten fortskred riktigt bra. Efter lite flash spel började jag med att göra lite analyser på besökarna till www.repsam.se och noterade de nya beställningarna. Snart satte jag igång att med att plugga lite och det fungerade också fin fint. 02:30 satte jag igång ett yoga pass där jag bl.a. motiverade mig mer inför sömnlöshet. Jag låg på 9/10 i prestationsnivå under denna period.

Nap 2 02:55.
03:20 vaknade jag efter 25 min sömn och förväntade mig en riktigt tuff och jobbig period igen då det som vanligt kändes tämligen dåligt.
Jag började med att bara sitta/stå för att undvika att somna och för att få igång hjärnan. Sen segade jag med ett flashspel på datorn. Fortsatt trött övertygade jag mig om att det var nu jag skulle köra igång mitt bokprojekt, ”konsten att leverera” och lyckades komma igång på ren vilja.
Den har jag suttit med kanske 1.5 timmar nu och det har inte alls varit jobbigt att hålla mig vaken och skallen har presterat på kanske 8/10 större delen av tiden. Jag är helt förbluffad!

Nap 3 tog jag vid 5 tiden och nu kändes det bättre att gå upp, även om det var något tufft.
Jag spenderade tiden med att skriva lite mer i boken och gick även en lång skön promenad!

Nap 4 tog jag 08:00. Jag kände mig sugen på att bara sova lite till vilket jag gjorde, jag ämnade sova tills att larmet gick av igen. Men det verkade inte som om det gick vägen för jag vaknade 09:50 nästa gång…
Känns dock riktigt bra att kroppen väljer att bara sova 1:50 när den får sova ostört! När jag vaknade kände jag mig enormt utvilad och presterade på 11/10.

Bra start på natten!

Nap 1 tog jag 00:10. När jag vaknade var jag ganska så trött och hade en svag motivation för att gå upp. Men jag lyckades ta mig ur tack vare att hur jag än gjorde i sängen så bröt jag reglerna jag satt upp. Eftersom det var så tufft så vet jag att jag återigen måste motivera mig för att klara av nästa powernap. Det är bara att gå igenom listerna, tänka efter hur mycket jag vill uppnå sömnlöshet och komma med en massa argument varför och argument för vad sömnlösheten innebär!
Även om jag kände mig ganska trött kom jag så småningom igång med lite plugg och snart kände jag mig piggare. Det var läsning i facklitteratur som gällde. Det gick hur bra som helst, inte en enda gång tappade jag fokus på texten. (Vilket jag brukar göra på natten av trötthet.) Så under denna period har jag varit på en prestationsförmåga av 9/10. Jag har också sagt att jag i större och större grad ska tvinga mig till att göra produktiva saker under kvällen så jag är helnöjd med att jag kom igång. Jag hoppas att jag lyckas väl med detta även under nästa period!

Tuff natt – som vanligt en bra dag.

Denna natt blev mer ”vanlig” och var därmed återigen rejält tuff. Jag var produktiv fram till 4 tiden, men sen blev det svårt att göra speciellt mycket då jag pendlade mellan 3-6 i prestationsförmåga och var konstant på väg in att somna.
I och med min trötthet så blev det automatiskt att jag tog powernapsen oftare. Det blev följande tider:
04:00,06:00,08:00,10:00,15:30. Det var först efter den 10:00 som jag snart började fungera och gick upp till 10 i prestationsförmåga igen. Dessutom låg jag periodvis på 11a.
Resten av eftermiddagen/kvällen flöt på bra och jag låg på en nivå av 10-11/10.

måndag 21 juli 2008

21/07 – överskottsenergi!

Nap 1 hade jag 00:00 – 00:25. Efter vaknandet kände jag mig tämligen utvilad. Jag satte snart igång med lite bokföring och fixade allting effektivt och galant. Tack var Brian Tracys bok om att svälja de jobbigaste grodorna först lyckades jag även gå igenom och färdigställa de delar som jag tycker är tråkigast och har en tendens att skjuta lite på. Jag började på en prestationsnivå 8/10, men slutade med 11/10. När jag var klar kände jag att jag hade lust för en promenad. Något som jag känt för mycket mer sällan än vanligtvis nu under sömnlöshets experimentet.

Jag tog på mig skorna och for ner för trappan. Öppnade dörren och gick ut mot gångbanan. Det var helt tyst och skönt. Fanns inte en kotte som störde och luften var frisk att andas in och temperaturen behagligt svalkande. Jag fortsatte att gå, men snart övergick det i ett joggande. Det fanns så mycket energi inom mig så jag kunde inte låta bli. Tanken var bara att jag skulle ta en snabb runda runt fastigheterna, men på grund av all energi så sprang jag istället fram och tillbaka, hoppade hit och dit, viftade på armarna, småruchade och bara njut av känslan av att befinna mig i något slags klimax tillstånd. (En notis är att jag var ute och sprang vid 20-21 tiden tidigare under dagen. Totalt 50 minuter under hyffsad ansträngning. Så egentligen hade jag redan tränat vad jag behövde för dagen.)
Väl hemma tänkte jag att jag i normala fall hade haft en stor önskan om att sova nu, men det hade jag inte så jag tog mig an lite andra aktiviteter drygt 30 minuter till.
Nap 2. 03:42-04:07

Mitt i napen vaknade jag och noterade att jag hade drömt. Sen somnade jag om och när jag vaknade igen hade jag återigen haft en dröm. Jag kände mig nu tämligen flummig i skalle och ville bara ligga kvar i sängen, men regler är ju regler så efter mycket kämpande med rätt tankar kom jag upp. Jag låg på 5/10 i prestationsförmåga och således avfärdade jag tankarna med att göra något vettigt. Det fick bli lite flash spel som höll mig vaken. Efter det hade jag hamnar på 7/10 och kunde övergå till att göra denna bloggen. Nu när den snart är klar, och det har gått 30 minuter sedan jag vaknade, känner jag mig på 8/10 och att det inte behöver kämpas nämntvärt för att hålla mig vaken längre. Så nu ska jag ta upp min MYSQL bok och plugga lite – Önska mig lycka till och hoppas att det jag läser faktiskt fastnar. (hade varit intressant att göra något vetenskapligt försök nu – för att reda tal undersöka hur bra min hjärna fungerar.)

20/07 - ingen mer nap

20/07
Kvällen fortskred efter vaknandet på ett mycket bra sätt och jag hade en prestationsförmåga på 11/10 och kände ingen trötthet.

söndag 20 juli 2008

20/07 Nap 1. Helt underbar – det är så här det ska vara!

Efter att ha varit ute och festat på stan kom jag hem vid 03:30 tiden och gick och jag la mig ganska snart. Jag hade under kvällen endast druckit vatten, men ätit en del godis och chips (=socker och fett).

Jag hade även kommit överens med en kompis att jag skulle hjälpa henne flytta när jag vaknade vilket innebar att jag hade något meningsfullt och kul att göra under natten - faktiskt första gången jag har aktiviteter tillsammans med någon annan under natten. Det skulle bli kul och intressant tänkte jag.

Jag sov 25 minuter och vaknade strax efter 04:00. Snabbt skickade man iväg en puls genom hela kroppen som gav tillbaka en lägesrapport. Den rapporten sa att allting fungerade mycket bra –precis som om det hade varit efter en nap mitt under dagen. Hjärnan vad där och hängde med, tröttheten fanns inte bakom hörnet och det var inga problem att göra precis vad jag önskade. Jag tänkte att det är precis så här det ska vara! Har jag äntligen lyckats anpassa mig till sömnlöshet nu? Prestationsförmågan var 10/10.

Jag cyklade bort till min kompis och vi började i lugnt tempo att packa. Så småningom passerade klockan 06:30 och jag kände hur kroppen ville få chans till lite återhämtning.

Efter ytterligare 25 minuters sömn, nap 2 för dagen, var det bara att fortsätta. Denna gång kände jag mig inte riktigt lika fräsch. Jag presterade på 7/10 och när jag satte mig ner med en bok så fick jag kämpa lite för att hålla fokus på texten och inte sväva iväg.
Till sist blev vi klara, jag kom hem igen vid 11 tiden och gick upp mot sovrummet för att ta ytterligare en nap. Då gick jag förbi min kompis rum som var ute med mig under natten. Jag tänkte så mycket jag hade fått gjort och där låg han fortfarande och sov. Jag klamrade mig fast vid den känsla ett tag och den kändes riktigt, riktigt bra!

Nap 3. Ca 11:30 vaknade jag efter ytterligare 25 minuters sovande. Jag presterar på kanske 8/10 och vi använder 2 timmar under förmiddagen till att städa vilket går med lätthet. Sen hoppar vi på tåget hem och då började jag inse att jag faktiskt är tämligen trött. Det blev lite kämpande med att hålla mig vaken på tåget och min vän noterade även hur jag var nära på att somna in.
Jag kommer hem, tar upp lite grejer, slår på dator och kolla av de senaste sakerna som hänt.

Nap 4 Sedan lägger jag mig för en ny powernap vid 15:00 tiden. När jag vaknar upp känner jag mig på 7/10 i prestationsförmåga och det är tämligen tufft att hålla mig vaken. Jag få gjort lite arbete, men snart finner jag mig liggandes i sängen och funderar på vad jag kan göra för att hålla mig vaken. Detta här är bland de första gångerna jag får kämpa mitt under dagen för att inte somna. Jag ställer klockan på 16:50 för att undvika risken för att jag ev. somnar in. Så här i efterhand inser jag att jag bör använda samma regler mitt på dagen som på natten för att hålla mig vaken och det är bara intresset av att vila/sova som drar ner mig i sängen.
Jag vet inte riktigt vad som händer med larmet, men tyvärr slumrar jag till rätt så nätt och vaknar upp vid 19:00 tiden igen.
När jag väl inser vad jag gjort blir jag så klart lite besviken på mig själv. Ny regel sätts vilket innebär att jag aldrig får ta beslut liggandes i sängen på dagen heller (gamla regeln gällde egentligen så klart här också, men jag lyckades uppenbart att utnyttja ett kryphål).
Men nu äntligen är prestationsnivån hög, 9/10 och jag känner inget behov av att sova.

Reflektioner
Jag tycker att hela dagen varit riktigt intressant och jag kan endast tolka det som att kroppen i allt högre grad anpassat sig mot sömnlöshet. Nu är det första natten jag verkligen fungerar väl hela natten igen. Jag utförde inga mentalt krävande uppgifter men är övertygad om att det hade gått mycket bra om jag velat. Att jag blev trött mitt under dagen var en ny upplevelse. Men det kan också bero på att jag faktiskt haft ganska tuffa och stressiga 24 timmar bakom mig.
Lördagen den 19de jobbade jag 11-15:30. Sen fick jag stressa ihop med en massa saker för att hinna köpa och packa vad jag skulle inför den kommande grillkvällen. På tåget fick man 30 minuters lugn, men sen var det full rulle i en timme för att handla det sista och förbereda allting innan gästerna kom. Sen servade man gäster och minglade fram till 24:00. Sen gick vi ut och träffade vänner/minglade till 03:30. Sen var det hem och efter en powernap bort och hjälpa till att packa till 11 tiden på morgonen. Efter nästa powernap var det full fokus på att hinna städa upp hemmet fort nog för att kunna hinna ta med tåget hem igen. Alla denna stress kan mycket väl vara anledningen till tröttheten idag – åtminstone hoppas jag det!

19/07 Resten av dagen – Fungerade som vanligt igen.

Det tog någon timme sen började jag fungera som vanligt igen och jag måste till och med bekräfta för mig själv att jag verkligen håller på med ”sömnlöshet” då det känns så väldigt normalt (förutom att man faktiskt tar några naps mit tunder dagen). Mot kvällen tog jag en nap vid 16:00, sen tog jag en vid 22:30. Varje gång sov jag ganska bra och vaknade upp snabbt och lätt med en prestationsförmåga som var helt normal. Jag fortsatte ta naps som var 25 minuter långa och var inne i drömmarnas härliga värld varje gång jag vaknade.